familia_tanasaDorim să vă dăm un feedback despre ce face în prezent Familia Tănasa – una dintre cele două familii ajutate de noi în trecut (2010-2013): istoricul familiei este următorul:Laura - divorțată în momentul în care am auzit despre cazul ei, se confrunta cu problemele majore de sănătate ale copilului Andrei – s-a născut cu probleme la nivelul membrelor inferioare, cu neajunsuri materiale, dar și cu ceea ce au generat toate acestea, anxietate și lipsă de încredere în propria persoană.
Veniturile se rezumau la câștigul bunicii (800 lei/lună) și alocația celui mic, mama neputând lucra deoarece cel mic avea nevoie de îngrijire permanentă. Nevoile acestei familii constau de cele mai multe ori în alimente, produse de curățenie și întreținere, haine, scutece pentru Andrei, dar nu numai.

Dumneavoastră ne-ați ajutat să schimbăm geamurile de sticlă cu geamuri termopan din camera Laurei și băiețelului deoarece aveau mari probleme cu frigul iarna. Ajutorul dumneavoastră, atât în bani cât și în diferite produse (de îmbrăcăminte, mobilier etc) a făcut ca această familie să depășească mai ușor situațiile critice întâmpinate.
Dar cel mai important ajutor, a fost îndemnul de a se apropia de Dumnezeu, așa cum Laura ne-a povestit acum puțin timp. În urmă cu aproximativ două săptămâni am vorbit cu ea, care transmite tuturor multă sănătate și mulțumește lui Dumnezeu că a făcut să existe oameni cu suflet mare care să-i dea și familiei sale o mână de ajutor atunci când a avut nevoie mai mult!
În clipa de față sunt toți bine, băiețelul mai are de făcut intervenții chirurgicale, dar este pe drumul cel bun, mama Laurei este plecată să lucreze în Anglia și îi este bine și dumneaei, plus că o ajută financiar pe Laura.
Ea a reușit să lucreze și să asigure cele necesare traiului și în primul rând cele necesare lui Andrei! Acum face un curs de cofetar - un vis avut de multă vreme  - a căpătat încredere în ea și în oameni, dar încă o dată a subliniat că a făcut un pas către Dumnezeu!

Vă mulțumim foarte mult pentru sprijinul acordat familiei Tănasa, Slavă lui Dumnezeu că acum sunt bine!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.