Strigăt de ajutor pentru familia ION din DOROHOI, județul Botoșani:

Acesti oameni au o situație dificilă acasă, familia acum fiind fără nici un venit!
Mama are grijă de cei mici, iar fiica cea mare, Ramona, lucrează cu program redus de 4 ore pentru a se putea întreține în Facultate și să ofere un mic ajutor fraților mai mici.
Tatăl, foarte bolnav cu o mulțime de diagnostice, intervenție la inimă (încă nu a reușit să rezolve cu dosarul de pensionare) se afla în spital pentru tratament unde a fost infectat cu Covid 19 de la pacienții netestați la timp, situație foarte grea din cauza problemelor întâlnite în sistemul medical.


Acum e și mai greu, se roagă cu lacrimi întreaga familie ca tatăl să lupte cu toate și să supraviețuiască!
Familia este compusă din părinți și 5 copii, cu rezultate foarte bune la școală, a doua fiică Maria fiind printre primii clasați la Olimpiada de Religie, faza Națională, premiată la Cabinetul IPS Mitropolitului Moldovei.
Au datorii la întreținere aproape 2000 lei (doua mii de lei) și multe necesități ținând cont de situația actuală, sunt de cumpărat rețete cu tratament (cei mici au astm) provizii, hrană, necesități pentru copiii izolați în casă de această situație și altele necesare unui trai decent!
Fiica cea mai mare, Ramona, este o tânără foarte muncitoare, cu rezultate maxime în toți anii de studiu, poetă, studentă, muncind în paralel cu Facultatea (doar 4 ore pe zi la o firmă pe profilul Facultății) pentru a-și ajuta puțin familia și a se putea întreține și ea singură departe de cei dragi.
Ramona a publicat până acum 2 volume de poezie, ultimul „Călimara cu ambrozie”, a fost publicat cu ajutorul Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, la Muzeul Țăranului Român, din București.
Aceia dintre dumneavoastră care pot și doresc să îi sprijine financiar familia, o pot face prin virarea oricărei sume de bani în contul fundației:

RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
(cu mențiunea „Pentru familia ION”)

Cine vrea să cumpere o carte sau mai multe, pentru a o ajuta pe Ramona și familia ei, din ultimul ei volum de poezii, poate face comanda la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0724 271 236/ 0760 141 744
Orice ajutor sau carte comandată este de mare folos și o mare binecuvântare.

Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să vă ocrotească și răsplătească!

Cu recunoștință și rugăciune, Ramona Ion și întreaga familie!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.