14233643_1047194238731787_148254288_oambrozie

Ne bucuram sa aflam ca tanara autoare a volumului Calimara cu ambrozie, Ramona Ion, a reusit la examenul de admitere la facultate! O felicitam si ii uram un prim an de studentie rodnic!
Dupa lansarea volumului sau in Bucuresti, la evenimentul pe care noi l-am organizat, "7 ani de ACASA" (27 mai 2016), urmeaza o alta lansare, de data aceasta la Dorohoi! Ii dorim Ramonei sa aiba si la Dorohoi parte de o primire calda si de multi cititori ai versurilor sale!
Ramona Ion se straduieste, vanzand cartile sale, sa faca rost de bani pentru a putea sa isi continue studiile (Ramona a fost o eleva de nota 10 in toti anii de pana acum!) si pentru a-si ajuta familia greu incercata. Daca doriti sa o ajutati si dumneavoastra, puteti cumpara cartea sa (adresa unde o puteti contacta pe Ramona Ion este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ).
Va multumim!

 
IMG_8562IMG_8565
1) Domnul Cristian Filip vorbind despre tanara autoare a volumului "Calimara cu ambrozie", Ramona Ion
2) Ramona Ion vorbind despre poezia sa sensibila si despre trairile care au constituit izvorul versurilor sale

Cenaclul literar EDITOR-ARTE şi Casa Municipală de Cultură Dorohoi, alături de autoarea Ramona Ion - invită toți iubitorii de poezie și literatură, să participe la evenimentul literar: lansarea volumului de poezie „Călimara cu ambrozie”.

În aceste vremuri dominate de  tehnologia  modernă  și  de  alte  preocupări  ale  generației tinere si nu numai, publicarea unui volum de poezie, a unei cărți în general, reprezintă un pas înainte spre perpetuarea culturii strămoșești și a literaturii atât de defavorizată astăzi. Autoarea publică cu ajutorul Bunului Dumnezeu cel de-al doilea volum, care reprezintă un amalgam de sentimente și trăiri diverse, menite să împartă bucurie sufletească și să transmită un mesaj pozitiv pentru ziua de mâine a țării.Cartea a fost lansată inițial în cadrul evenimentului de aniversare a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca din București, la editura fundației, care a reușit să împlinească visul literar al autoarei pentru a doua oară.
Evenimentul va avea loc duminică, 11 septembrie 2016, începând cu ora 14:00 la Casa Municipală de Cultură Dorohoi.
Vă așteptăm cu drag!
Sursa text 

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.