327893638 1185378228767892 7254032605025377580 n
Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu bucurie că începem pregătirea darurilor de sărbători pentru copiii de la așezământul din Valea Plopului. Am primit lista cu dorințele lor și vă invităm să ne fiți alături și de data aceasta:
a) fie alegându-vă un copil din listă, și îngrijindu-vă să-i achiziționați ceva din listă. Nu este nevoie să cumpărați toate produsele, vă puteți alege oricâte doriți. Persoanele interesate de achiziția cadourilor pentru copii, ne vor contacta și vor primi lista prin email sau whatsapp: 0760 141 744 - Florina Ionescu /0740 949 826 - Cristina Arnăut.

traditii si obiceiuri de mos nicolae de ce se pun cadouri in ghete in seara de 5 decembrie 495202
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 9 decembrie a.c., vom organiza ultima vizită din acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.

pro vita sfantul Brancoveanu
Dragi prieteni,
Spre sfârșitul toamnei 2023, când va fi vremea potrivită pentru plantări, am vrea să mergem din nou la așezământele din Valea Plopului și să le mai plantăm niște pomi – mere, prune, cireșe, etc. – pentru ca, în anii următori, să se bucure copiii de roade, chiar din curtea lor.

V.P
Dragi prieteni,

Curând planificăm o nouă vizită la copiii din Valea Plopului/ Valea Screzii, pentru a-i ajuta și noi puțin cu cele necesare traiului. De data aceasta, am vrea ca, pe langă mâncare și consumabile, să acoperim și nevoile școlarilor.

Sf.Arhangheli Giurgiu
Dragii noștri,
Anul acesta, în lunile februarie și aprilie, iunie, am fost în vizită, împreună cu voluntarii și prietenii Fundației, la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am adus mamelor și copiilor de acolo, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, o parte din produsele necesare pentru traiul zilnic (alimente, produse de igienă și curățenie).

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.