e6f759b5 c4f4 4f2e b174 b3edc9a8c83f
Dragi prieteni,

anul acesta ne vom direcționa rugăciunile, eforturile și priceperea în realizarea proiectului : „IA, moștenire pentru copiii noștri”, ceea ce presupune realizarea de cămăși tradiționale, cu și pentru copiii Așezământului din Valea Plopului! (imagini)

Dorim ca acest proiect să fie transmis prietenilor/ rudelor/ cunoscuților voștri, pentru a ne ajuta în realizarea acestora.
De asemenea, căutăm furnizori de materiale/ ațe/ gherghef.

Mulțumim tuturor și așteptăm persoane dornice să vină la șezătoarele noastre, care ne vor aduna „în jurul focului” cu povești, gânduri și mânuțe harnice!
II feteCu mare bucurie așteptăm pe cei care vor să se alăture proiectului nostru, la realizarea acestei moșteniri, IA.
Iile se vor lucra pentru copiii din Valea Plopului împreună cu aceștia și mamele lor. (imagini) Voluntarii vor primi piesele corespunzătoare unei II, cu marginile finisate, cu ațele și modelul aferent, pe foaie de matematică.
Persoanele care doresc să contribuie financiar pentru achiziționarea materialelorIE BAIETI necesare, o pot face prin donații, folosind următoarele metode:

* Prin transfer bancar, în contul Fundației, folosind următoarele detalii:

FUNDAȚIA PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I.: 25236717, RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească - Sucursala Domenii (de specificat la detaliile plății: „Proiect IE”)
* Numerar, la sediul nostru din str. Alexandru Depărățeanu, nr. 20, parter, interfon 002, sector 1, București.
Pentru alte detalii, contactați pe dna. Monica Bardaș, la nr. de tel. 0740214424, coordonatoarea proiectului: „IA, moștenire pentru copiii noștri”

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.