WhatsApp Image 2021 12 19 at 19.14.13 5
Mulțumim celor care au făcut posibilă ultima vizită din acest an, de duminică 19 decembrie 2021, la Așezământul din Valea Plopului, prin donații în bunuri și în bani, prin asigurarea transportului, celor care v-ați oferit timpul vostru prețios, energia, generozitatea și dragostea voastră.
Voi enumera doar câteva dintre donațiile multe și folositoare pe care le-am dăruit micilor noștri prieteni: alimente, produse de igienă, fructe, dulciuri, rechizite, 32 căști necesare desfășurării cursurilor online, cărți oferite de editura Roossa, brad cu decorațiuni, mașină de tocat carne, perdele, obiecte de uz gospodăresc.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru această șansă de a ajuta Așezământul de la Valea Screzii și ne rugăm să ne trimită tot mai mulți oameni care să poată gusta din bucuria de a sluji unui asemenea scop, cu adevărat nobil.
Dumnezeu, Maica Domnului şi Părintele Arsenie Boca să vă răsplătească gândul și fapta bună!

Vă dorim tuturor, sărbători binecuvântate și pline de lumina și bucuria Nașterii Mântuitorului nostru!
Coordonator proiect: Cristina Arnăut, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Fotografii de la această vizită

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.