s1.ziareromania
Dragi prieteni,

La începutul acestei primăveri, cu ajutorul voluntarilor inimoși, am cumpărat arbuști pe care i-am plantat în locațiile: Valea Screzii și Vălenii de Munte. Mulțumim, și pe această cale, tuturor persoanelor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit o astfel de acțiune.
Pe data de 15 mai 2023 ne dorim să le facem o surpriză copiilor de la Valea Plopului și să-i aducem o zi în excursie, la București, unde ne-am dori să le oferim:

- o vizită la Casa Experimentelor (https://www.casaexperimentelor.ro/ ), primul centru ştiinţific non-profit din România, în care copiii sunt stârniți să descopere știința;
- o vizită și un atelier de meșterit la Muzeul Piscu (https://muzeu.piscu.ro/), un spațiu cultural deschis în inima unui vechi sat de olari de lângă capitală;
- o activitate în aer liber, dacă vremea ne va permite
- o gustare și masa de prânz.
Dacă aveți posibilitatea să ne sprijiniți financiar pentru a acoperi costurile excursiei (de transport, gustare și masa de prânz, etc.), efectuați donațiile în contul Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca:

RO75BRMA0810029674300000
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
EXIM BANK – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Valea Plopului”)

Vă mulțumim, cu recunoștință, pentru implicare!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.