milostenie_foto_copy

Noua pagină de internet: http://milostenie.ro este un site umanitar creştin-ortodox, creat cu scopul de a pune umărul la ajutorarea atâtor oameni în suferinţe, care nu reuşesc să iasă la liman fără ajutorul semenilor.

Milostenie.ro promovează milostenia creştină si ajutorarea semenilor, găzduind:

- oferte de ajutor pentru semenii nevoiaşi sau cu alte necazuri, din partea celor care au posibilitatea sau dorinţa să ajute din prisosul sau chiar din puţinul lor

- cereri de ajutor de diverse naturi, din partea diverselor categorii de persoane cu situatii problematice (cazuri umanitare, familii sărace sau cu alte dificultăţi, persoane bolnave sau cu dizabilităţi, alte categorii defavorizate)

- alte cereri de ajutor din partea instituţiilor din zona socială ortodoxă care au nevoie de sprijin (aşezăminte sociale de diverse tipuri, fundaţii creştine care oferă diverse servicii comunităţii)

- prezentări ale situaţiilor unor parohii sărace, ale căror preoţi au iniţiat diferite proiecte de ajutorare

- prezentări ale unor proiecte de renovare sau construire de biserici sau mânăstiri

- prezentări ale acţiunilor unor fundaţii şi asociaţii private din sfera socială

Ce puteţi face?

Dacă un obiect mai poate fi folosit, nu îl etichetaţi ‘bun de aruncat’. Un aragaz vechi pe care ati decis să îl înlocuiţi poate îmbunătăţi traiul unei familii nevoiaşe. O viaţă nouă pot primi şi un pat mai vechi sau un şifonier, un căruţ, o maşină de spălat sau o bicicletă.

> Oferiţi un obiect

Nu-i uitaţi pe cei nevoiaşi din jurul nostru. Articolele de îmbrăcăminte şi diversele produse care vă sunt de prisos - pot fi oferite spre folosinţă altora. Copiii săraci sau orfani au şi ei nevoi ca şi cei din familiile noastre. De asemenea, un medicament rar poate salva pe cineva grav bolnav si fără posibilităţi.

> Oferiţi un produs

Există diverse situaţii în care un serviciu poate face mult bine: o persoană în scaunul cu rotile care îşi duce traiul cu ajutorul vecinilor, un elev capabil, dar sărac, care merită şansă la o viaţă mai bună, o fundaţie care are nevoie de voluntari pentru acţiunile de întrajutorare.

> Oferiţi un serviciu

Oferirea unui loc de muncă stabil sau ocazional este cel mai bun mod de a ajuta pe cel nevoiaş. În multe familii, un salariu pentru unul din părinţi poate însemna supravieţuirea.

Puteţi oferi un serviciu unei persoane care doreşte să muncească? Lucraţi într-o societate cu locuri de muncă disponibile? Ajutaţi un om nevoiaş.

> Oferiţi un loc de muncă

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.