1. Abonaţi-vă la newsletter! Trimite-ţi un e-mail către adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu mesajul newsletter! În afară de cuvintele părintelui Arsenie Boca şi articolele legate de sfinţia sa, veţi primi periodic atât informaţii despre proiectele noastre şi cele pe care le sprijinim, cât şi solicitările punctuale de ajutor pe care le facem de fiecare dată când situaţia ne-o cere. Astfel, veţi putea răspunde exact acelor rugăminţi care vă sunt la îndemână. Abonarea la newsletter este cea mai simplă modalitate de a cunoaşte activitatea fundaţiei noastre şi de a ne da o mână de ajutor, după posibilităţi, fără nicio obligaţie. De asemenea, veţi afla şi ce noutăţi avem în materie de carte şi film!

2. Deveniţi membru al fundaţiei! Calitatea de membru implică reduceri la toate produsele puse în vânzare de către noi, oferte speciale şi plata unei cotizaţii anuale modice. De asemenea, membrii fundaţiei vor avea prioritate la pelerinaje şi la ofertele limitate. Tot ce trebuie să faceţi pentru a deveni membru este să semnaţi adeziunea, pe care o puteţi cere de la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
3. Vorbiţi-le prietenilor şi cunoştinţelor dumneavoastră despre noi! Avem numeroase proiecte pentru care o listă lungă de contacte contează foarte mult, prin simpla retrimitere a unui e-mail pentru cei care ne-ar putea sprijini atunci când solicitările se adresează unei anumite categorii (studenţi, profesori, pensionari etc.)

4. Cumpăraţi şi popularizaţi produsele noastre! Simpla achiziţionare a revistelor, cărţilor şi filmelor pe care le produce sau distribuie fundaţia noastră ajută la bunul mers al lucrurilor. Faceţi cadou prietenilor şi familiei dumneavoastră produsele din oferta noastră de carte şi film şi obţineţi un dublu rezultat: dăruiţi puţină lumină celor dragi şi popularizaţi figuri importante ale vieţii şi spiritualităţii româneşti.

5. Aceia dintre dumneavoastră care sunt angajaţi, ne pot sprijini financiar fără să scoată niciun leu din buzunar, redirecţionând 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre. Pentru mai multe informaţii despre sistemul 2 % şi pentru a completa formularul click aici sau contactaţi-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

6. Dacă aveţi posibilitatea şi doriţi să ne sprijiniţi financiar în mod suplimentar, puteţi să o faceţi prin donaţii sau printr-o sponsorizare. Pentru detalii legate de contractele de sponsorizare, vă rugăm să scrieţi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulţumim din suflet  tuturor celor care ne sprijiniţi, indiferent de modalitatea prin care o faceţi. Pentru că suntem o fundaţie creştină, iar câştigurile pe care le urmărim NU sunt de natură financiară, v-am fi recunoscători dacă ne-aţi pomeni în rugăciunile dumneavoastră, pentru ca bunul Dumnezeu să ne călăuzească activitatea în aşa fel încât să contribuim în mod concret la propăşirea spirituală şi sufletească a neamului nostru. Dincolo de modalităţile practice prin care ne puteţi sprijini, orice gând bun şi lumânare aprinsă pentru noi pot face minuni!