AfisTestamentul 18 augFundatia noastra anunta cu bucurie premiera filmului TESTAMENTUL DE LA SAMBATA, cel mai nou film al regizorului NICOLAE MARGINEANU. La evenimentul nostru sunt invitati Pr. Petru Moga, Nita Chivulescu, Lucia Stanescu, Nicolae Moga si scenaristul filmului, Costin Manoliu.

Sunteti asteptati toti membrii si prietenii fundatiei noastre, intrarea se face pe baza invitatiilor pe care le gasiti la sediul fundatiei noastre incepand cu data de 28 august 2017, in intervalul orar 8-14, de luni pana vineri. (HARTA)

In ziua premierei, intrarea se va face numai pe baza invitatiilor pana la ora 17:45 iar apoi, daca vor mai fi locuri libere, in limita acestora, fara invitatie.

Invitatiile sunt valabile doar pana la ora 17:45, va rugam sa ajungeti in timp util la sediul ARCUB Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84-90, Bucuresti (HARTA).

Multumim Centrului Cultural al Municipiului Bucuresti, ARCUB Gabroveni, conducerii sale,  pentru gazduirea evenimentului nostru.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.