Prislop 26
Vă invităm să călătoriți alături de noi, la Prislop, în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 33 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Ne dorim să trăim două zile cu folos duhovnicesc, dedicate rugăciunii. Vă transmitem mai jos detalii despre programul acestor zile:
Plecarea din București va fi duminică, 27 noiembrie 2022, la ora 6.30 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 6.15. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei. Plecarea fiind în zi de duminică, vom avea bucuria de a participa, cu toții, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

sfanta parascheva 2015 0
Cu bucurie vă anunțăm că la sfârșitul lunii octombrie 2022, pe 29 și 30 octombrie, (sâmbătă și duminică) ne vom îndrepta spre Iași, pentru a ne închina la sfintele moaște ale Sfintei Cuvioase Parascheva.
Sâmbătă
, după ce plecăm din Iași, ne vom opri la Mănăstirea Nechit, unde vom participa la Vecernie, Litie, Utrenie, Sfântul Maslu cu dezlegări, Procesiune și închinare la cele peste 300 de Sfinte Moaște din Paraclisul Mănăstiri.

manastirea sambata de sus si izvorul parintelui arsenie boca 0007
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 23 - 25 septembrie 2022, pentru a comemora 112 ani de la nașterea ocrotitorului Fundației noastre.

manastirea voronet bucovina
În mijlocul verii, în perioada 21-26 iulie, vă invităm să ne fiți alături pe parcursul celor șase zile, în locuri binecuvântate, pe meleagurile Moldovei, Bucovinei și Transilvaniei, unde vom întâlni oameni luminoși care își mai păstrează vie credința și iubirea de Dumnezeu și de neam.

Traseul nostru, de 6 zile, cuprinde multe obiective interesante oferindu-ne prilejul de a explora tradiția, cultura și frumusețea acestor ținuturi.
Plecarea din București va avea loc joi, 21 iulie, la ora 15:30, Piața Victoriei, Parcarea Centrală.

Prislop3
În perioada 15 - 17 iulie 2022, fundația noastră organizează un nou pelerinaj pe următorul traseu:
București - Mănăstirea Curtea de Argeș (Moaștele Sfintei Mucenițe Filofteia, mormintele regelui Mihai I și al reginei Ana) - Transfăgărășan - (Barajul și lacul Vidraru - Lacul Bâlea - Cascada Bâlea) - Mănăstirea Râmeț - Mănăstirea „Înălțarea Sfintei Cruci” din Aiud, construită în memoria martirilor din temnițele comuniste - Grădinile de la Banpotoc (acest obiectiv va fi opțional și costul biletului de intrare este 15 lei/pers) - Schitul Ghelari - Mănăstirea Prislop - București.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.