nil dorobantu
Cu bucurie vă invităm să călătoriți alături de noi în acest pelerinaj de suflet, în zilele de 26-27 martie 2023 (duminică și luni), organizat cu ocazia împlinirii a 46 ani de la plecarea în Veșnicie și Parastasul Părintelui Nil Dorobanțu, un erudit monah care și-a oferit inteligența și energia duhovnicească în vremea comunismului să apere biserica, împotriva unui regim ateu care l-a harțuit considerându-l ca o ciumă. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, pe urmele domnitorilor români, ctitori de lăcașuri sfinte, parcurgând următorul program:

ZIUA I

Cu ajutorul Domnului, plecăm din București în dimineața zilei de duminică 26 martie 2023, ora 6.00, din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
Vom parcurge următorul traseu: București - Pitești - Slatina - Biserica Madona Dudu - Catedrala Mitropolitană din Craiova - Mănăstirea Strehaia - Bala (cazare).
În această zi de duminică ne vom opri în locuri cu multă încărcătura istorică și religioasă și vom participa la Sfânta Liturghie (ulterior, vom comunica locația).

ZIUA II

În următoarea zi, luni dimineață, 27 martie, vom pleca spre Crainici pentru a participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Nil Dorobanțu.
După terminarea slujbei, vom porni spre București, oprindu-ne pentru o închinăciune la Mănăstirea Tismana, veche lavră de spiritualitate ortodoxă în România, și mormântul „Cuviosul Gherontie”, un nebun pentru Hristos, care s-a angajat cu întreaga fiinţă slujirii lui Dumnezeu şi semenilor.
Întoarcerea acasă, cu ajutorul Domnului, va fi luni seara, 27 martie, în jurul orei 21.00.

Costul pelerinajului, este de 250 lei/ persoană și va include următoarele servicii: transportul cu autocar (minim 40  persoane platitoare) și cazarea la hotel.

Vă invităm să efectuați înscrierea și plata la Florina Ionescu, nr de tel 0760 141 744 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 17 martie 2023, inclusiv.
Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru bancar: RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000, cu mențiunea, la detalii de plată: "pelerinaj și numele pelerinului". Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată.
Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să efectuați plata pelerinajului, avans sau integral.

Vă așteptăm cu bucurie alături de noi!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.