index 60
Duminică, 30 aprilie 2023, cu ajutorul Maicii Domnului, vă invităm să participați într-un pelerinaj cu următorul traseu:
București - Mănăstirea Pantocrator (participare la Sfânta Liturghie) - Catedrala Episcopală „Sf. Alexandru”, din Alexandria - Mănăstirea Glavacioc - București.

Cu  prilejul hramului „Duminica Femeilor Mironosițe”, zi în care este prăznuită și Sfânta Muceniță Maria Magdalena ale cărei moaște se păstrează în Paraclisul Mănăstirii Pantocrator din localitatea Drăgănești-Vlașca, ne vom închina la:
- mâna Sfintei Ecaterina,
din orașul Katherini (Grecia),
- Icoana Maicii Domnului Făcătoare de minuni de la Mănăstirea Meteora,

- capul Sfântului Apostol Toma, adus pentru prima oară în România și care se află în Mănăstirea ortodoxă grecească a Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan din Insula Patmos - Grecia.
După terminarea Sfintei Liturghii ne vom continua drumul facând un popas duhovnicesc la Catedrala Episcopală „Sf. Alexandru” și Mănăstirea Glavacioc.
Cu ajutorul Domnului, seara, ne vom întoarce acasă mai întăriți duhovnicește cu dorința de a împărtăși bucuria primită în sufletele noastre.
Ne vom întâlni în Piața Victoriei (Parcarea Centrală), duminică 30 aprilie 2023, ora 6:45, pentru a pleca la ora 7:00.

Costul pelerinajului: 85 lei/persoană
Prețul include:
-transportul
-taxe de drum

Înscrierile pentru acest pelerinaj se fac până la data de 25 aprilie 2023, pe email-ul fundației Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., la telefoanele 0724.271.236 și 0760.141.744 sau la sediul fundației noastre: strada Alexandru Depărățeanu Nr 20, sector 1, București, interfon 002.
Pentru rezervarea locului, vă rugăm să plătiți numerar la sediul fundației, în intervalul 9:00 - 17:00, sau prin OP în contul nostru, cu mențiunea la detaliile plății: „Pelerinaj Pantocrator - aprilie 2023” și numele pelerinului.

NOTĂ: Avansul plătit nu va putea fi restituit, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj.

A fi pelerin înseamnă să ai doar dragoste de Dumnezeu și de semeni. Bătrânii noștri ne-au învățat că Dumnezeu ne numără paşii şi ne socoteşte osteneala de a merge spre biserică! Vă așteptăm cu drag să călătorim împreună!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.