manastirea sambata de sus si izvorul parintelui arsenie boca 0007
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Sâmbăta de Sus - Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 29 - 30 septembrie - 1 octombrie  2023, pentru a comemora 113 ani de la nașterea ocrotitorului Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

Costul acestui pelerinaj este de 470 lei/ persoană și include următoarele servicii: transportul cu autocarul, 2 nopți de cazare în camere duble/triple cu baie proprie și 3 mese (cina pentru zilele de vineri și sâmbătă, prânzul pentru ziua de duminică).

Pentru a ne bucura pe deplin, pe parcursul celor 3 zile, de rugăciune, liniște și binecuvântare, vă transmitem informații generale despre programul acestui pelerinaj:
Vineri dimineață, 29 septembrie 2023, la ora 7:00, cu ajutorul Maicii Domnului, va fi întâlnirea, iar plecarea la ora 7:30 din Piața Victoriei, Parcarea Centrală. Cu dor și bucurie, după ora 14.00, vom ajunge la mănăstirea de suflet a Fundației noastre: Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus. După ce ne vom caza la Academia Sâmbăta, servim cina la un restaurant din apropiere apoi vom participa la un program dedicat rugăciunii și comuniunii.

Sâmbătă dimineață, 30 septembrie 2023, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom pleca în drumeție, pe valea Sâmbetei, să urcăm câteva ore până la Chilia Părintelui Arsenie Boca. Pentru parcurgerea acestui traseu, vom avea nevoie, obligatoriu, de următoarele: bocanci/ghete cu talpă aderentă recomandată mersului pe munte, hanorac, jachetă pentru ploaie, rucsac mic, recipient pentru apă.
După ce ne vom întoarce, servim cina și ne vom întâlni cu toți participanții și invitații noștri în sala de conferințe din cadrul Academiei, la un cuvânt ziditor de suflet.

Duminică,1 octombrie 2023, sărbătorim Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului în Paraclisul Mănăstirii Sâmbăta, participând împreună la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie și Parastasul Părintelui Arsenie Boca.
După servirea mesei de prânz, cu sufletele pline de bucurie ne vom îndrepta către casele și familiile noastre.

În funcție de disponibilitatea locurilor, plata integrală pentru pelerinaj se efectuează până pe data de 15 septembrie 2023, inclusiv.
Vă rog, până la data de 20 august 2023, achitați avansul de 200 lei/pers pentru înscrierea și rezervarea locului.
Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, interfon 002, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 9 -16 sau prin O.P. în contul fundației noastre (specificând la detalii: „Sâmbăta și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Pentru alte detalii sau clarificări, va rog să ne contactați la nr de telefon 0760 141 744 - Florina Ionescu.

NOTĂ:
Avansul plătit nu va putea fi restituit în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale.
Aveți posibilitatea să vă recuperați banii doar dacă vă găsiți înlocuitor.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.