Prislop3
HRISTOS A ÎNVIAT


În perioada 20 - 21 mai 2023, fundația noastră organizează un nou pelerinaj pe următorul traseu:
București - Schitul Ghelari - Mănăstirea Prislop - Hunedoara - Mănăstirea Icoana - București.
Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj, sarbătorind împreună pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, în locuri dragi sufletului nostru. Duminică, participarea la Sfânta Liturghie va fi la Mănăstirea Prislop.
Întâlnirea pentru plecare, va fi sâmbătă, 20 mai 2023, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei, iar plecarea la ora 6.45.

Cu ajutorul Domnului, întoarcerea va fi în cursul serii de duminică.
Costul pelerinajului este 370 de lei/ persoană și include transportul, micul dejun, 1 noapte de cazare la hotel Rusca 3*, în camere cu 2 paturi și baie proprie.

Prețul pelerinajului NU include alte mese decât cele specificate.

Să ne rugăm, cu credintă, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca această călătorie să ne folosească sufletește și să ne dăruiască inimă deschisă pentru a primi lucrarea harului dumnezeiesc!

Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Parter, Sector 1, București, L - V, orele 9 -17.30 sau prin O.P.  în contul fundației noastre: RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000, deschis la Exim Bank, (specificând la detalii: „pelerinaj Prislop și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să confirmați pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Nu efectuați transferul bancar fără a primi din partea fundației confirmarea disponibilității locului.

NOTĂ: În caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale, trebuie să vă găsiți înlocuitor pentru că banii nu se returnează.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.