Dragii nostri,


Va multumim tuturor celor care v-ati implicat in daruirea de bunuri copiilor de la Valea Plopului pe 13 august 2016, nadajduim ca Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pentru faptele dumneavoastra generoase!
dsc_0530
Valea Plopului   (Sursa foto)
ajutor-umanitar
Am primit pe adresa Fundatiei, din partea doamnei Gabriela Nan, careia ii multumim pentru efortul sau, doua oportunitati de angajare, pe care le puteti accesa aici.


Am actualizat tabelul de ajutor pentru cei aflati in nevoi, va rugam sa il accesati aici si sa ajutati cum puteti, chiar daca nu puteti material sau financiar, macar cu rugaciunile dumneavoastra! Va multumim! 

Va invitam sa cititi un articol deosebit de sensibil si cu mult folos duhovnicesc, care a aparut in cartea lui Stefan Anagnostopulos – „Cunostinte si trairi ale Credintei Ortodoxe", aici.
aaaa
event-01-575x302 Pe 20 august 2016 în Satul mestesugurilor din localitatea Comana, de langa Bucuresti, sunteti invitati, cu mic, cu mare, la un nou atelier: „Invatam, ne jucam si macinam în Satul Mestesugurilor!" iar pe 21 august Mos Iosif, un batran pasionat de pictura va invita sa ii fiti alaturi in „Aventura de descoperire a culorilor".
Detalii aici.

Centre National du Livre din Franta si Institutul Cultural Roman organizeaza ateliere de traducere la Bucuresti si Paris.
Atelierele se adreseaza tinerilor traducatori romani din limba franceza interesati de literatura si de stiinte umaniste si sociale si se vor desfasura, în perioada octombrie 2016 – aprilie 2017, la sediul ICR din Bucuresti (Aleea Alexandru nr.38, sectorul 1), prin intalniri lunare si corespondenta online, iar în perioada iunie-iulie 2017, printr-un stagiu de doua saptamani la Paris.
Mai multe detalii, aici.
atelier-de-trad-1

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.