IisusHristosNunta
"Nunta Fiului de Imparat" - Icoana murala a Parintelui Arsenie Boca, Biserica Sf. Nicolae, Draganescu
Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Fragment din "Cine e Iisus?""


"Pentru noi Iisus e Sensul vietii si al Istoriei: reazemul ei în ispitele si furtunile timpului. Iisus e asemanarea dupa care tânjim si însetam de-a lungul desertului lumii: originalul nostru, autenticitatea noastra, dar, mai mult decât acestea, Iisus este Prietenul nostru, care singurul ne ramâne credincios si nu ne paraseste niciodata. Si mai mult: e Sfânta noastra Impartasanie cu desavârsirea: foamea noastra metafizica."

Sursa text:  Protosinghel Arsenie Boca - Cuvinte Vii, Editura Charisma, Deva, 2006, pag. 135
Dragii nostri,


Asteptam pana vineri, 16 septembrie 2016 inclusiv, donatiile voastre in produse sau bani pentru copiii de la Asezamantul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil, Slobozia - Giurgiu. 
Necesarul pentru aceasta plecare si alte detalii gasiti aici.


GiurgiuSloboziafoto
Asezamantul Sf Arhangheli Mihail si Gavriil.
Sursa foto
prostitutia_infantila2Sursa foto Am postat pe site-ul nostru Scrisoarea deschisa a Aliantei Parintilor: „Dansul la bară pentru fetițele de 6-12 ani – un pas spre prostituția infantilă”.

Scrisoarea a fost adresată Ministerului Educației, Primăriei și Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și este semnată de Alianța Părinților din România, o structură civică reprezentand 130 ONG-uri. Textul acestei scrisori a fost preluat si de agentia de stiri ActiveNews, adaugand si pozitia unor alte ONG-uri cu privire la acest subiect.
Va invitam sa cititi aceasta scrisoare si tot ceea ce Alianta Parintilor doreste sa aduca in atentia noastra, a parintilor iubitori si responsabili din Romania. Puteti accesa aici site-ul Aliantei Parintilor.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.