Sf_ArhangheliCopiii de la Centrul Sf Arhangheli Mihail si Gavriil, Slobozia
Sursa foto 
Dragii nostri,

Va reamintim ca incepand de luni, 12 
septembrie 2016 (Intre orele 9:30-17:00) pana vineri, 16 septembrie 2016, va asteptam la sediul nostru pe toti cei care doriti sa ii ajutati pe copiii de la Asezamantul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil (Slobozia/Giurgiu) cu donatii in bunuri sau bani. (Mai multe detalii gasiti aici)
Plecarea catre Centrul de 
la Slobozia va avea loc sambata dimineata (17 septembrie 2016), de la sediul fundatiei noastre.
Ne bucuram sa aflam ca tanara autoare a volumului "Calimara cu ambrozie", Ramona Ion, a reusit la examenul de admitere la facultate! O felicitam si ii uram un prim an de studentie rodnic! 
Dupa lansarea volumului sau in Bucuresti, la evenimentul pe care noi l-am organizat, "7 ani de ACASA" (27 mai 2016), urmeaza o alta lansare, de data aceasta la Dorohoi! Ii dorim Ramonei sa aiba si la Dorohoi parte de o primire calda si de multi cititori ai versurilor sale!
Ramona Ion se straduieste, vanzand cartile sale, sa faca rost de bani pentru a putea sa isi continue studiile (Ramona a fost o eleva de nota 10 in toti anii de pana acum!) si pentru a-si ajuta familia greu incercata. 

Daca doriti sa o ajutati si dumneavoastra, puteti cumpara cartea sa (adresa unde o puteti contacta pe Ramona Ion este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) sau puteti sa o ajutati printr-o donatie in contul sau, Cont la BCR  pe numele ION RAMONA, Cont LEI: RO32RNCB0044142036000001.
Va multumim!
ambrozie
familia-ortodoxa-9-2016 Cel de al 9-lea numar al revistei Familia Ortodoxa vine sa sublinieze inca o data ca  "viata in Hristos si Ortodoxia ca «fire a omului», dragostea, rugaciunea, sfintenia, comuniunea intre oameni sunt subiecte nu numai ale revistei dar si ale vietii noastre." 

Va invitam sa cumparati aceasta revista din 
magazinul nostru, la pretul de 7,50 lei.
Parohia "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" din cartierul bucurestean Titan, str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti, are deosebita placere de a va invita la o alta noua seara duhovniceasca. Evenimentul va avea loc in ziua de luni - 19.09.2016, orele 19,00, cand se va desfasura intalnirea spiritual - duhovniceasca cu tema: "Despre tinerete fara batranete...", sustinuta de catre Domnul Dr. Costion Nicolescu - Teolog, eseist si publicist precum si cercetator la Muzeul taranului Roman (MTR) din Bucuresti. Nicolescu                 Teolog Dr Costion Nicolescu

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.