Omagierea şi parastasul Părintelui Arsenie Boca, la 23 de ani de la trecerea sa la cele veşnice la Biserica din satul Branişte, de lângă Craiova
Inaugurarea a două plăcuţe comemorative în cinstea martirilor neamului şi mărturisitorilor pentru Hristos - pe una dintre ele apare şi numele Părintelui Arsenie Boca - la Biserica Postelnicu Fir din Craiova.
Nu există localnic din regiunea Olteniei care să nu fi auzit vorbindu-se despre minunile pe care le face Părintele Arsenie Boca.

Părintele paroh Stuparu, de la parohia din Branişte, subliniază mereu faptul că realizarea aşezământului sfânt este rodul rugăciunii sale la mormântul preotului Arsenie Boca, aflat la mănăstirea Prislop, din Hunedoara. În biserică este aşezată la loc de cinste  o fotografie a Părintelui nostru drag, Arsenie Boca. Părintele Stuparu a făcut demersuri ca al doilea hram (primul este Sfântul Nectarie) sa fie închinat Părintelui Arsenie Boca, când acesta va fi trecut în rândul sfinţilor. 

Sâmbătă, 24 noiembrie 2012, la biserica din satul Branişte de lângă Craiova a avut loc omagierea şi parastasul Părintelui Arsenie Boca la 23 de ani de la plecarea sa la Domnul. După slujbă s-a vizionat şi filmul „Părintele Arsenie, omul lui Dumnezeu”.

Detalii despre Biserica din Branişte, click aici.

La Biserica Postelnicu Fir de pe strada Nanterre, Craiova,  s-au inaugurat 2 plăcuţe comemorative în cinstea martirilor neamului şi mărturisitorilor pentru Hristos. Pe una dintre ele este menţionat şi numele Părintelui Arsenie Boca.

Detalii despre Biserica Postelnicu Fir, Craiova, găsiţi aici.  

     Fotografii de la cele două evenimente menţionate mai sus: 

Biserica_Branistemic
  Biserica Branişte, lângă Craiova
Interior_bisericamic
Interior Biserica Branişte
Pomenire_Parinte_Arseniemic
Pomenire Părintele Arsenie Boca
Biserica_Postelnicu_Firmic
Biserica Postelnicu Fir, Craiova, cele două plăcuţe comemorative
Martiri_si_marturisitorimic
Plăcuţa comemorativă pe care este menţionat Părintele Arsenie Boca

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.