logo Fundatia Arsenie Boca

ISTORIC: În 2006, la lansarea uneia dintre cărţile domnului Dan Lucinescu, fost deţinut politic, domnul Cristian Filip rămânea profund impresionat de dragostea şi lumina celui care petrecuse 15 ani în închisorile comuniste.

În 2008 întâmplarea face ca domnul Lucinescu să devina client al domnului Filip, astfel având loc prima întâlnire şi discuţie mai amplă dintre cei doi. Numărul de cărţi editate iniţial din „Jertfa” şi „Lupta” nu depăşea 500 de bucăţi, aşa că domnul Filip se hotărăşte să îl sprijine pe domnul Lucinescu în a produce şi distribui un număr mai mare din aceste lucrări excepţionale, care merită sa fie citite de mult mai mulţi români.

Astfel s-au re-editat în cantităţi mai mari lucrările „Jertfa”, cu binecuvântarea Părintelui Iustin Pârvu, fost coleg de celulă cu domnul Dan Lucinescu, şi „Lupta”, prefaţată de marele istoric, profesorul Gheorghe Buzatu.

La lansarea din 3 octombrie 2008 din Bucureşti, urmată de cea din Constanţa a celor 2 cărţi, reacţia publicului a fost atât de puternică şi emoţionantă, încât s-a născut ideea înfiinţării unei fundaţii, care să poată coagula cât mai multe forţe, care împreună ar putea găsi şi realiza proiectele care să ajute la renaşterea spiritului românesc.
Puteti vedea mai multe videoclipuri de la Lansarea Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca aici:

Partea I
Partea II
Partea III
Partea IV

Imagini de la Lansarea Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca, 27 mai 2009,
Bucuresti, Cercul Militar National

 

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.