Afis 9 ani Fundatia Arsenie Boca 01 2

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în data de 30 mai 2018, ora 18:00, evenimentul aniversar „Povesti și eroi ai României Mari”, ce va avea loc în Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice din București, sector 1, bulevardul Mărăști Nr 59. 

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, vă invităm la un eveniment de autentică istorie, o rememorare dinamică și interactivă a unui trecut uitat. Vom auzi povești de suflet românesc, cu rezonanță profundă în inimile noastre. Vor reveni la viață eroi din cartea de istorie, români între români!

Despre poveștile și eroii României Mari ne vor vorbi: Prof. Univ. Dr. Mihai Retegan, de la Facultatea de Istorie din București, Pr. Arhim. Antim David de la Mănăstirea Schitul Măgureanu, București, Pr. Emanuel Ganciu și Cristian Filip - președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea ediției aniversare a cărții „Suferințele din Ardeal”, de Vasile Stoica.
Vă invităm pe toți membrii și prietenii să aniversăm 9 ani de la înființarea Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

Vă așteptăm cu drag!

Recomandări acces:
Acces pietonal, auto sau RATB din Bd Ion Mihalache (stația Sandu Aldea, linia de autobuz RATB 300) și Bd Mărăști (stația Agronomie, linia de tramvai 41).
Acces auto: din Bd Mărăști (intrarea prin Campusul Agronomie) și str Constantin Sandu Aldea (sens unic dinspre Bd Mărăști)

HARTA Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice, Bulevardul Mărăști, nr.59, sector 1, București

HARTAFACULTATEABIOTEHNOLOGIE1

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.