Dragii noștri prieteni,

Ziua de 10 februarie aduce cu sine sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Haralambie.
Având conștiința misiunii sale de preot și păstor al sufletelor însetate de adevăr, Sfântul Haralambie atunci când liturghisea plângea de emoție. Să ne țină Dumnezeu sănătoși și puternici în credința noastră, așa cum Sfântul Haralambie a demonstrat până în ultima clipă a vieții sale pământene, la vârsta de 113 ani, când și-a dat viața pentru Dumnezeu!

Un articol despre viața sa și o invitație la hramul bisericii Sf. Dumitru Poștă din capitală puteți citi aici. 
Sfharalambies
PrJustinParvufSfintitul Marturisitor JUSTIN de la Petru Voda_icoana realizata de maicile de la man. Paltin - Petru Voda
 
Pe 10 februarie 2017, Părintele Justin Pârvu de la Sf. Mănăstire Petru Vodă ar fi împlinit 96 de ani. Dumnezeu să îl odihnească în cetele sfinților Săi!
Ce bucurie simțeam primind binecuvântarea plină de iubire pe care Părintele Justin Pârvu, acolo, sus, la mănăstire, ne-o dădea fiecăruia de ziua sa! Ce șansă extraordinară am avut, noi, toți membrii Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, să avem binecuvântarea Părintelui Justin Pârvu la începutul activității noastre!
Sfinte Părinte Justin Pârvu, roagă-te pentru noi, toți românii, pentru pacea sufletelor noastre și binele țării noastre, România!
Un articol despre modul în care Sf. Haralambie l-a ajutat pe Părintele Justin Pârvu după întoarcerea din închisoare precum și evenimentele comemorative de la Mrea Paltin și Mrea Petru Vodă în data de 10 februarie 2017 puteți citi aici.
Vă reamintim că mâine dimineață, 11 februarie 2017, la ora 9:00, vom pleca de la sediul fundației noastre către Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, de la Slobozia/Giurgiu.
În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, necesare în special pentru achitarea facturilor de utilități, puteți dona sumele în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA 
C.U.I: 252 36 717RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu") 

Persoana de contact: Simona Sandru,  e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 

Giurgiuf
Părintele Valentin Ștefan cu copiii de la Așezămîntul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil (Foto: Kanal D)
Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi! Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa! Doamne, ajută!
Reviste Noutăți editoriale

Cu bucurie vă anunțăm că în magazinul nostru au intrat ultimele două numere ale revistei Familia Ortodoxă: numărul 96 din ianuarie 2017 și numărul 97 din februarie 2017.

Ambele numere pot fi comandate din magazinul nostru la prețul de 7,5 lei/bucată.

În magazin mai avem spre vânzare numere mai vechi ale revistei Familia ortodoxă: numerele ianuarie-octombrie 2016  la prețul de 5,5 lei/bucată și numerele noiembrie-decembrie 2016 la prețul de 7,5 lei/bucată.
 
Vă invităm să citiți un articol interesant semnat de Claudiu Târziu intitulat: Pr. Petru Moga: „Am crescut cu mitul Părintelui Arsenie Boca” din care redăm mai jos un scurt fragment:

”– Ce simţeaţi după câte o vizită la Părintele Arse­nie Boca?
– O bucurie nemaipomenită, parcă nepă­mân­teană. Pentru că aveam o mare aşteptare să-l întâl­nesc şi era extraordinar când se întâmpla. Era foarte bogat în­lăun­trul său şi ne dădea cu generozitate din această bo­găţie sufletească.”
Pr.-MogabPărintele Petru Moga

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.