Maica Domnului cu Pruncul de Parintele Arsenie Boca la Sf Elefterie Opera Bucuresti Foto Victor RonceaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „UN GRAUNTE DE CREDINTA”
„Credinta la masura de fapte nu creste decat din fapte la masura credintei. Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El. Dumnezeu ne cere viata si conducerea ei potrivit Evangheliei. Aceasta-i minunea care se cere de la noi. Celelalte le face El.
Deci, daca e asa, de ce asa de putina credinta se vede pe pamant ?
- Mai intai nu stim sigur daca e chiar putina. Provocarile o vor arata-o. Din inmultirea necredintei se poate deduce provocarea credintei.
O explicatie ar fi ca putine vieti i se predau lui Dumnezeu; putini oameni ii acorda lui Iisus stapanirea absoluta peste viata lor; - si nu opriti de frica oprelistilor, ci opriti de inselaciunea amagitoare a iubirii de sine, care creste ca o palamida in aria vietii.”
Sursa: Parintele Arsenie Boca - „ Cuvinte Viii”, Editura Charisma, Deva, 2006, p. 309
(Sursa foto)

Dragii nostri,

Multumim tuturor celor prezenti si celor care si-au dorit sa fie impreuna cu noi in aceste momente de mare sarbatoare, la evenimentul de miercuri 30 mai 2018, aniversarea a 9 ani de activitate a fundatiei noastre.
Le suntem recunoscatori tuturor celor care au luat parte la actiunile si proiectele noastre daruind semenilor din timpul si bunurile lor.
Multumim Bunului Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfantului Ioan Rusul care ne este ocrotitor alaturi de Parintele Arsenie Boca, fara de care nimic din ce am realizat nu s-ar fi intamplat.
Continui cu randurile scrise de doamna Irina Ionescu, careia ii multumim pentru participarea si impresiile sale pline de emotie si sensibilitate. Continuare

Vl.Plopului19 20maiImpresii de la Valea Plopului - 19 - 20 MAI 2018 
La intoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastra de 2 zile din luna mai 2018, doamna Stefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite urmatorul mesaj: „Senini si luminosi sa va gaseasca cuvintele noastre de multumire pentru toti cei care au contribuit sau au participat la vizita din 19-20 mai!
O experienta buna pentru noi care ne-a ajutat sa patrundem si sa intelegem problemele de aici , altfel. Parintele si-a facut timp si impreuna cu inca doi voluntari , un tanar actor Alexe( 28 de ani ) si doamna Marina psihoterapeut ( din Norvegia) , alaturi de echipa din fundatia noastra am trasat liniile , ideile taberei  de vara din perioada 28 iulie - 03 august 2018.
Va invitam alaturi de noi cu toata dragostea si priceperea acumulata pana acum, s-o oferim unor suflete in crestere!
Cazarea si masa sunt asigurate. 
Ramaneti alaturi de noi si va vom tine la curent cu noutatile!”


Va asteptam cu drag in pelerinajele lunii iunie 2018!
Pe parcursul anului 2018, vom organiza 1 sau mai multe pelerinaje in fiecare luna. Informatiile despre programele acestora, le veti gasi in timp util accesand site-ul nostru: Despre noi - Evenimentele noastre - Pelerinaje.
Pentru luna iunie 2018 vom organiza 2 pelerinaje: primul va fi duminica 10 iunie 2018 - „Duminica SfIntilor Romani” - vom participa la Hramul bisericii din Alexandria, vizitam si ne bucuram de pictura realizata de Parintele Arsenie Boca in biserica din Draganescu, ne oprim la biserica Letca Noua unde ne vom inchina la Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, iar al doilea pelerinaj va fi sambata 23 iunie 2018 - vom merge pe urmele Sfantului Apostol Andrei, in Dobrogea, la  Manastirea Pestera Sf. Andrei, Manastirea Dervent, Manastirea Lipnita.
Totodata, venind in intampinarea dorintelor dvs. de a va organiza cat mai bine programul lunii august, am postat informatii si detalii organizatorice despre frumosul pelerinaj din Transilvania si Banat, de 3 nopti/4 zile, din perioada 31 august - 3 septembrie 2018. 
Continuare

recomandari2

Evenimente si recomandari
*Vino cu noi în universul copiilor! - sambata, 2 iunie 2018, incepand cu ora 10:00, Asociatia Umanitara Tadeu si Biserica Sfantul „Dumitru-Posta”, va invita sa sarbatorim Ziua Internationala a Copilului, in Parcul Carol I.Continuare
*Alimentatie sanatoasa - Conferinta - duminica 10 iunie 2018. ora 13.00, Organizatia Tinerilor din Bucuresti si Biserica „Sfintii Chiril si Metodiu” te invita, sa descoperi alaturi de Lavinia Bratu ce inseamna o alimentatie sanatoasa si cum sa faci fata diferitelor provocari care pot aparea in adoptarea unui stil de viata sanatos.Continuare

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.